1. Realul visează la al treilea trofeu cu consecutiv cu Zidane pe banca și cu Ronaldo în teren. Nimeni nu a ajuns măcar sa-și propună acest lucru in Champions League.
2. Barcelona, PSG, Chelsea si Bayern sunt urmăritoarele cu sete de victorii și cu foame de trofee.
3. Englezii au foarte mulți bani, au echipe excelente și au antrenori foarte buni. Conte, Klopp, Mourinho, Guardiola si Pochettino au toate argumentele pentru a sparge blocada spaniolă din ultimii 4 ani.
4. Supărați după eliminarea incredibilă din fața Barcei din sezonul trecut, seicii de la PSG au făcut cele mai scumpe transferuri din istorie. Regele de 222 de milioane Neymar și Prințul de 180 de milioane Mbappe sunt atuurile Parisului!
5. Juve a pierdut 2 finale în ultimii 3 ani și contează pe un cuplu argentinian dezastator: Dybala-Higuain!
6. Monaco a fost surpriza sezonului trecut. Anul asta avem câteva candidate la acest statut: Napoli, Dortmund, Benfica sau Spartak Moscova. Simeone s-ar supara și m-ar suna nervos dacă aș mai pune Atletico în categoria suprizelor!
7. Avem romanii noștri în competiție: Chiricheș la Napoli, Chipciu și Stanciu la Anderlecht și Lobonț pe la Roma.
8. Debutantele Leipzig și Qarabag vor putea să experimenteze cele mai tari senzații din fotbal.
9. Vom vedea la lucru foarte multi pusti talentați: de la Mbappe (18 ani, PSG) la Pulisic (18 ani, Dortmund), de la Dembele (20 ani, Barcelona) la Asensio (21 ani, Real) și de la Bentancur (20 ani, Juve) la Lemar (21 ani, Monaco)
10. Niciodată finala Champions League nu a fost atât de aproape de Romania! Pe 26 mai 2018 se va juca în premieră pe stadionul Olimpic din Kiev.
11. Sezonul de Champions League a început cu un meci cât o finală, Barcelona – Juventus.