Pentru a decide pe cât de multe sporturi ar trebui să pariați, trebuie să cunoașteți avantajele și dezavantajele pariurilor pe un sport comparativ cu pariurile pe mai multe sporturi. Iată care sunt cele trei avantaje principale.

Puteți deveni experți autentici. Puteți paria mai mult timp până la găsirea valorii. Puteți lucra cu un buget mai mic și / sau poate fi unul mai agresiv.

Primul avantaj aici este unul semnificativ. Dacă vă dedicați tot timpul unui singur sport, este foarte posibil să deveniți un expert autentic. Acest lucru vă va îmbunătăți considerabil șansele de a învinge casele de pariuri. Amintiți-vă că acestea au experți care lucrează pentru ele. Trebuie să fiți la fel de bine pregătiți ca experții lor pentru a putea câștiga bani în mod consecvent. Dacă reușiți să învățați mai mult decât ei, atunci veți fi în măsură să le învingeți.

Focalizarea pe un singur sport vă oferă, de asemenea, mai mult timp să vă concentrați pe găsirea valorii în piețe. Puteți analiza fiecare oportunitate în detaliu, oferindu-vă o șansă mai bună de a identifica unde se află cea mai bună valoare. Acest lucru este mult mai greu de făcut atunci când pariați pe mai multe sporturi, deoarece aveți mai multe oportunități de analizat. Și nu veți putea să le analizați pe toate la fel de bine.

Cel de-al treilea avantaj poate nu este la fel de important ca și primele două, dar este totuși un avantaj. Atunci când pariați pe mai multe sporturi, în mod ideal aveți nevoie de un buget destul de redus. Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că probabil veți plasa mai multe pariuri online. Puteți opta pentru un buget mult mai mic atunci când pariați pe un singur sport. În plus, puteți fi mai agresivi cu acel buget, deoarece calitatea mizelor dvs. va fi de obicei mai mare. Acest lucru poate duce la creșterea ratei de câștig.

Există două dezavantaje notabile dacă vă concentrați asupra unui sport:

Mai puține oportunități de pariere. Există posibilitatea de a paria doar în anumite momente ale anului.

Primul dezavantaj este oarecum evident. Când pariați pe un singur sport, nu există atât de multe oportunități de a plasa pariuri, ca atunci când pariați pe mai multe. Deși veți avea mai mult timp să găsiți oportunități bune, veți avea mai puține oportunități de a le găsi. Acest lucru v-ar putea mișcora șansele de identificare a valorii.

Al doilea dezavantaj se aplică numai câtorva sporturi, deci este posibil să nu fie relevant pentru dvs. Merită să-l aveți în vedere dacă intenționați să pariați pe sporturi, cum ar fi fotbalul sau baschetul.

Rețineți că niciunul dintre aceste dezavantaje nu este suficient de semnificativ încât să nu vă concentrați pe un singur sport. Cu siguranță merită reținute.

De asemenea, trebuie subliniat faptul că alegerile dvs. nu se limitează la parierea pe un sport sau parierea pe mai multe sporturi. Există și o situație de mijloc, cum ar fi parierea pe două sau trei. Aceasta este de fapt o opțiune bună pentru o mulțime de oameni, dar nu luați încă o decizie. Mai avem câteva sfaturi de oferit până să vă decideți pe câte sporturi pariați și pe care dintre ele.

Dacă timpul vostru este limitat, ar trebui să vă concentrați doar pe unul sau două sporturi. Dacă aveți un program mai flexibil, puteți paria pe câteva sporturi. Nu trebuie să faceți acest lucru, dar cel puțin este o opțiune realistă. Puteți, de asemenea, să pariați pe sporturile mai puțin cunoscute, dar în acest caz cercetarea și analiza va dura mai mult.

Însă, trebuie să știți că veți câștiga mai ușor la pariuri dacă veți paria pe sporturi cunoscute. De asemenea, vă puteți gândi și la sporturile care v-ar putea oferi oportunități mai bune pe termen lung. În general, este bine să vă concentrați doar pe unul sau două sporturi, dar puteți începe să pariați pe mai multe de îndată ce veți obține rezultate bune în mod constant.

Acestea sunt doar câteva sfaturi generale, pentru mai multe sfaturi utile despre pariuri sportive online, intrați pe 10pariuri.ro și biletu-zilei.com. Pe aceste două site-uri veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a fi pariori de succes:, predicții tenis, ponturi pariuri fotbal. Aici puteți citi biletul zilei și multe alte lucruri interesante despre case de pariuri online.

De asemenea, dacă vă place să jucați păcănele online, intrând pe biletu-zilei.com veți descoperi în ce cazinouri online să intrați. Succes!