1. Simona Halep a devenit prima jucătoare din România numărul 1 mondial în tenis.
  2. Hagi a luat primul titlu de campion ca antrenor cu o echipă inventată de el!
  3. De trei ori cea mai bună jucătoare de handbal din lume, Cristina Neagu s-a întors acasă. Neagu joacă pentru prima dată în orașul ei, București și visează la trofeul Champions League in 2018.
  4. Cristiano Ronaldo l-a egalat pe Messi la Baloane de Aur. Au câte 5 fiecare, iar bătălia pentru al 6-lea se va da la Mondialul din Rusia de anul viitor.
  5. În cea mai slabă perioadă din istorie, fără titlu de 10 ani și aproape de faliment, Dinamo a populat Federația Română de Fotbal și conducerea echipei naționale cu foștii ei jucători. Asta după ce primul selecționer străin din istorie a eșuat lamentabil.
  6. Un puști de 18 ani cu doar 4 goluri în Ligue 1 la 1 ianuarie, Mbappe a fost vândut cu 180 de milioane în iulie.
  7. Lewis Hamilton a devenit englezul cu cele mai multe titluri mondiale în Formula 1, 4. Hamilton l-a depașit pe legendarul Jackie Stewart. Doar Schumacher și Fangio au mai multe titluri mondiale.
  8. Rusia a fost interzisă la Jocurile Olimpice de iarna din 2018 după un scandal uriaș de dopaj.
  9. Hamsik l-a depașit pe Maradona ( pe Maradonaaaaa) la goluri marcate în tricoul lui Napoli.
  10. Fetele noastre de la tenis de masă au câștigat titlul european după o finală în care le-au învins pe nemțoaicele Ying Han și Xiaona Shan.
  11. FCSB a făcut cel mai scump transfer intern din istorie, dar Alibec a încheiat turul de campionat fără gol în Liga 1 și este trimis la psiholog de către Dică.