Bucuria unui gol pe stadion este inegalabilă, emoția unui punct superb jucat la câțiva metri de tine de către Simona Halep este o amintire pentru toată viața, iar un coș reușit de echipa favorită chiar în fața ta este greu de descris.
Putem să recâștigăm emoția unei zile de meci! Ea începe cu micul dejun și discuțiile in familie, continuă cu drumul către arenă și revederea cu prietenii. Punctul culminant este fiorul unei întâlniri cu favoriții și dragostea pe care o arunci în joc pentru o victorie de povestit oricând cu plăcere.

Am avut șansa să văd pe viu meciuri memorabile, am cunoscut prin natura meseriei sportivi desăvârșiți și am participat la trei ediții ale Campionatului European, ultima în 2016. Nimic nu se compară cu mirosul ierbii, cu valul extraordinar de energie care se revarsă din tribune și inspira succesele de care îmi voi aduce aminti mereu. Cum aș putea să uit singura victorie a României la un European, când golul lui Chivu s-a dat 5 metri de mine?

M-a recunoscut cineva în primul rând de la peluza? 😉
Media de spectatori la evenimentele sportive din Romania este în crestere în ultimii ani, iar biletele la evenimentele importante sunt din ce în ce mai valoroase.

Începând cu luna februarie vă ofer posibilitatea să simțiți GRATUIT emoția celor mai importante evenimente sportive din România. Alături de partenerul Bilete.ro voi organiza concursuri cu premii în invitatii la meciuri, unde fiecare își poate aduce prietenii sau familia. Tot ce trebuie să faceți este să vă arătați dragostea pentru sport și să respectați câteva reguli simple. Fiecare concurs va fi anunțat pe acestă pagină și popularizat pe paginile de facebook ionalexandru.ro și bilete.ro.