Fotbalul revine și în Liga 1, iar prima etapă din 2018 are un cap de afiș cât o istorie. Pe vremea în care am început să mă uit la fotbal existau doar două favorite la titlu. Era începutul anilor 80 și orice meci între Dinamo și Craiova era o adevărată nebunie. Ca un exemplu, 7 din cei 11 titulari din debutul naționalei României la Euro 84 (1-1 cu Spania lui Carrasco, Santillana si Camacho) erau de la cele doua mari rivale și oltenii erau mai mulți, chiar dacă Mircea Lucescu era selecționer.
Meciurile dintre Dinamo și Craiova au avut întotdeauna dramatism și culoare. Îmi amintesc o semifinală de Cupă în 90. Era 11 aprilie. Am văzut la televizor prima semifinală în care Steaua a trecut ușor de Petrolul și am fugit la satdion pentru a vedea pe viu Dinamo – Craiova într-o atmosferă electrică. Cu peste 40 de mii de fani in tribună dintre care vreo 2 mii veniți de la Craiova, meciul a avut de toate si a ajuns la lovituri de departajare. Revenit de la oaste, Gică Popescu a ratat penaltyul decisiv pentru Craiova si Dinamo a mers in finala cu cele mai multe goluri din istoria Cupei României. A fost Dinamo – Steaua 6-4.

Foto Credit: Facebook/ Universitatea Craiova

Ultimele două meciuri dintre Dinamo și Craiova au produs 8 goluri la Severin, iar acum fotbalul spectacol se mută în București. Miriuță joacă prima finală pentru playoff împotriva unei echipe a oltenilor care a arătat bine în toamnă și a încheiat 2017 cu o victorie mare în fața liderului CFR Cluj.
Ai posibilitatea ca tu și cel mai bun prieten să vedeți gratuit meciul dintre Dinamo și Craiova de duminică. Tot ce trebuie să faci este să îndeplinești câteva cerințe simple și ai intrat în tragerea la sorți.

  1. Dă like paginii de Facebook – ionalexandru.ro 
  2. Distribuie acest articol pe pagina ta de Facebook
  3. Răspunde la o întrebare: Ce jucător va decide meciul dintre Dinamo și Craiova? Aștept răspunsul tău în secțiunea de comentarii de mai jos. 😀 

Termenul este vineri ora 23.00. Câștigătorii celor două invitații duble la Tribuna 0 din Ștefan cel Mare oferite de Bilete.ro vor fi stabiliți prin intermediul platformei random.org și vor fi anunțați sâmbătă pe pagina de Facebook a siteului. Detaliile privind livrarea premiului se vor stabilii prin mesaj privat. Mult succes! 🙂