1. Oltenii mai au de așteptat prima victorie pe terenul lui Dinamo. Ultima a fost în 1994! Este al treilea 2-2 consecutiv între cele două rivale.
2. A fost înfruntarea între o defensivă comică în alb și roșu și un portar în albastru încă în vacanță.
3. Hanca plânge în continuare după plecarea prietenului Steliano Filip la Hajduk Split și nu se poate concentra la fotbal. Cu sau fără banderolă, revenirea lui Torje îi va asigura lui Hanca doar un loc la încălzirea rezervelor.
4. Fără Băluță, oltenii sunt lipsiți de inimă. El este motorul acestei echipe în care starul este antrenorul Mangia. Italianul a știut încă o dată să profite de slăbiciunile adversarilor.
5.  Lăudat la greu de Dan Chilom în toate emisiunile posibile și imposibile, Mihai Popescu l-a făcut în seara asta pe Katsikas să fie asemănat cu Sergio Ramos în Ștefan cel Mare.
6. Dacă lui Miriuță îi place atât demult Monroy ar putea să-l țină lângă el pe bancă la umatoarele meciuri.
7. Craiova nu are forță de a se bate la titlu, așa cum Dinamo gâfăie către play-off.
8. Hațegan putea să mai dea cel puțin 2 penaltyuri.
9. Dinamo nu a reușit să câștige acasă cu niciuna dintre echipele aflate în fața ei. Nistor a fost foarte aproape de 2 puncte uriașe ăn minutul 93
10. Mitriță și Gustavo au tehnică, dar nu pot rezolva singuri meciurile în care lipsește Băluță.
11. După acest egal, lupta pentru ultimele două locuri de playoff capătă accente dramatice. Botoșani, Viitorul și Dinamo sunt într-un singur punct cu 3 etape înainte de final.