Simona Halep este într-o perioadă de grație! A fost pentru 16 săptămâni lider mondial, a jucat 2 finale de Grand Slam în ultimul an și a demonstrat că are forța de a se bate de la egal la egal cu oricine în lume. Fetița plecată din Constanța a crescut enorm. Acum, Simona servește la nivelul marile bombardiere din circuitul WTA, este agresivă ca orice prădătoare cu rachetă din lume și în 2018 își (ne) poate îndeplini visul: cucerirea primul titlu de Grand Slam!
Simona a tras enorm la Melbourne, a terminat finala deshidratată și accidentată, dar va fi sigur la Cluj. Nu va juca împotriva Canadei, iar în locul ei a fost chemata Ana Bogdan.
Norocul nostru este că Irina Begu și Sorana Cârstea au demonstrat în ultima perioadă că au forța de a câștiga meciuri împotriva unor canadience adunate de prin toate colțurile lumii. Irina și Sorana sunt în primele 40 de jucătoare ale lumii.
Căpitanul nejucător al canadiencelor, Sylvain Bruneau, le aduce la Cluj pentru weekend-ul de Fed Cup cu România pe Carol Zhao (143 WTA), Bianca Andreescu (182 WTA), Katherine Sebov (277 WTA) şi Gabriela Dabrowski (321 la simplu şi 11 la dublu).  Aşa cum era de aşteptat, Eugenie Bouchard lipseşte. Bianca Andreescu are părinți români, are 17 ani, iar idolul ei este Simona Halep. Bianca s-a născut în Canada, la 7 ani s-a mutat în România pentru doi ani şi jumătate, după care a revenit în ţara unde s-a născut.

Foto Credit: Twitter/@Bandreescu_

Bianca Andreescu este antrenată de fosta finalistă de Wimbledon și câștigătoare a Fed Cup, franțuzoiaca Nathalie Tauziat.
Avem o generație de fete minunată la tenis, iar ele vin rar să joace in România. O asemenea ocazie nu trebuie ratată! Ofer șansa unui fan care își dorește să le vadă pe Simona, Irina, Sorana și Raluca sâmbătă și duminică la Cluj în meciul de Fed Cup cu Canada. Acest fan norocos poate să-și aducă cel mai bun prieten la meciuri. Pașii sunt simpli:

  1. Dă like paginii de Facebook – ionalexandru.ro 
  2. Distribuie acest articol pe pagina ta de Facebook
  3. Trimite un mesaj de încurajare pentru fetele din echipa de Fed Cup a României. Aștept mesajul tău în secțiunea de comentarii a postării de pe facebook. 😀 

Termenul este miercuri ora 23.59. Câștigătorul invitației duble la cele două zile de tenis de la Cluj oferite de Bilete.ro va fi stabilit prin intermediul platformei random.org și va fi anunțat pe pagina de Facebook a siteului. Detaliile privind livrarea premiului se vor stabilii prin mesaj privat. Mult succes!