1.  Dică a reușit să oprească mult laudata ofensivă a lui Lazio și steliștii au reușit una dintre marile surprize ale serii in Europa. E prima victorie a steliștilor în fața italienilor în cupele europene.
2. Costică Budescu a fost mai bun decât Milinkovic-Savic, pe care Lazio vrea 100 de milioane. La 5 milioane, Mourinho l-ar putea lua pe Costică, că tot ratează ca Alexis 😉
3. Dacă Gnohere este de la Harlem Globetrotters, Alibec este de la Mangalia.
4. Andrei Vlad a demonstrat că Dică se poațe baza pe el și că este viitorul pentru naționalele României. Pierderea lui Vlad este cea mai gafă din istoria noii echipe manageriale din Craiova.
5. După exteriorul de Fotbalist de la golul lui Gnohere, Man și-a câștigat mulți admiratori. Monchi îl vrea la Roma, dar nu va platit niciodată 50 de milioane cât visează Becali.
6. La ratarea lui Felipe Anderson, Simone Inzaghi a fost la un pas să intre în teren. Așa cu burtică ar fi dat gol, la 41 de ani.
7. Jucătorii lui Lazio nu s-au dezbrăcat la antrenamentul oficial și a părut în mare parte a meciului că au jucat cu treningul pe ei.
8. Când îți numești copilul Jordan il dai la baschet, domnu-tata lu’ Lukaku!
9. Ce păcat că Teixeira nu poate intra în morișca banilor visați de Becali.
10. Au fost peste 30 de mii de fani, dar s-au auzit mai rar decât ar fi vrut jucătorii din teren.
11. La retur intră mai mulți titulari printre care și Ștefan Radu, iar steliștii vor avea un meci infernal pe Olimpico. Pariez pe cel puțin 5 mii de români în tribune!