1. Realul a fost ajutată în tur și a făcut, în ziua în care a împlinit 116 ani, o demonstrație de fotbal la Paris în fața unei echipe fără vlagă și idei.
2. Degeaba dai 400 de milioane pe Neymar și Mbappe, dacă tu joci în cel mai important meci al sezonului cu Thiago Motta.
3. Cristiano Ronaldo continuă cursa către un nou trofeu – a dat gol în fiecare meci din acest sezon din Champions League.
4. Unai Emery a ieșit în acest sezon înaintea Sevillei. Spaniolul nu are anvergura pe care și-o doresc șeicii îndrăgostiți de Paris și va pleca în vară.
5. Zidane a riscat cu Asensio, Kovacic și Lucas Vasquez și a avut dreptate! Parisul a fost răpus de un Real calculat și liniștit.
6. Golul lui Cavani a fost o reparație morală după reușita norocoasă a lui Cristiano Ronaldo din tur.
7. A fost ultimul meci in Champions League pentru unul din cei mai norocoși fotbaliști din istorie. Fără nicio calitate de nivel înalt, Thiago Motta a câștigat trofeul Ligii cu Barcelona și Inter.
8. Casemiro lovește rar, dar când o face Realul obține succese memorabile.
9. Fanii din Paris au facut show și merită o echipa cu suflet, dar așa ceva se construiește mai greu decât cred șeicii din Qatar și sutele de milioane nu sunt de ajuns.
10. Benzema este singurul jucător de la Real care nu ține pasul cu această echipă.
11. Continui să sper la o finala de Champions League, Barca – Real, dar mai trebuie să vrea și Guardiola 😉