116 ani și 12 Cupe ale Campionilor. Real Madrid este cel mai glorios club din istorie, iar trofeele câștigate au fost dublate de jocul ofensiv și spectaculos practicat de fotbaliști minunați. De-a lungul istoriei, clubul a avut o mulțime de jucători importanți pe care i-am apreciat și îi apreciez. Am ales sã alcãtuiesc un prim XI al celor mai buni jucãtori pe care îi simpatizez.

Iker Casillas
Considerat unul dintre cei mai buni portari din toate timpurile, Iker Casillas a fost nominalizat la premiul pentru Balonl de Aur în 2008, clasându-se pe locul 4. La sfârșitul anului 2012 el a fost inclus în UEFA Team of the Year pentru a 6-a oarã consecutiv. Iker Casillas este unul puținii fotbaliști care au reușit sã câștige titlul mondial, titlul european și UEFA Champions League. A evoluat între 1999-2015 la Real Madrid, dupã care a plecat la FC Porto.

Michel Salgado
A jucat ca postul de fundaș dreapta la Real între anii 1999-2009. El a fost cunoscut despre deposedãrile sale necruțătoare și jocul ofensiv impecabil. Cariera lui a început în 94, la echipa orașului sãu natal Celta Vigo. În 1999 a fost cumpãrat de cãtre Real Madrid pentru suma de 11 milioane de euro. A ajutat Realul sã cucereascã de douã ori Champions League și de trei ori titlul în Spania, o datã Supercupa Europei și o datã Cupa Intercontinentalã.

Fernando Hierro
A evoluat la Real Madrid între anii 1989-2003, timp în care a jucat peste 500 de meciuri pentru Los Blancos.  Ca fundaș, dar și ca mijlocaș defensiv a prins 89 de meciuri în naționala Spaniei, cu care a participat la patru Campionate Mondiale și la douã Campionate Europene. La Real a marcat peste 100 de goluri și a câștigat de cinci ori titlul în Spania și de trei ori UEFA Champions League.

Sergio Ramos
Și-a început cariera la Sevilla și a fost transferat la Real Madrid pentru 27 de milioane de euro în 2005. La sfârșitul sezonului 2007-2008 a fost desemnat pentru prima dată cel mai bun fundaș din Primera Division. În 2007 a câștigat primul sãu titlu cu Real Madrid în Spania. La începutul carierei a evoluat ca fundaș dreapta, dar s-a consacrat în centrul defensivei. În prezent este cãpitan al Realului.

Roberto Carlos
Brazilianul este considerat unul din cei mai buni fundaș stânga din toate timpurile. A petrecut la club 11 sezoane în care a jucat 584 de meciuri și a înscris 71 de goluri. Cu Real Madrid a câștigat titlul în Spania de patru ori, Champions League de trei ori și Cupa Intercontinentalã de douã ori. Pe lăngă calitătile sale de fundaș, Roberto Carlos este cunoscut și pentru forța execuțiilor sale din loviturã liberã, precum și pentru numeroasele sale incursiuni în sprijinul ofensivei.

David Beckham
Manchester United ar vrut sã-l vândã la Barcelona, dar jucãtorul a refuzat și a semnat cu Real Madrid. Englezii au primit 35 de milioane de euro. Realul s-a folosit din plin de imaginea lui, dar Beckham a fost mai mult decât un jucător de imagine. Deși David Beckham a purtat numãrul 7 la Manchester United și la naționala Angliei, acesta nu a putut purta același numãr și la Madrid pentru că îi aparținea regendarului Raul Gonzalez. Fiind fan a lui Michael Jordan, David a ales atunci sã poarte numãrul 23. La ultimul meci la Real, în 2007, Beckham a luat singurul său titlu în tricoul galacticilor.

Guti
A jucat toată viața pentru Real Madrid, exceptând ultimul sezon al carierei petrecut la Beșiktaș. A ajutat Realul sã câștige 15 trofee, din care trei Ligi ale Campionilor și cinci titluri în Spania, jucând peste 500 de partide oficiale pentru club. Guti și-a început cariera în 1986. A fost atacant , fiind mai apoi reprofilat ca mijlocaș. Nu a avut imaginea strălucitoare a starurilor cumpărate pe milioane, dar jocul său spectaculos și eficient l-a transformat într-un idol pe Bernabeu.

Alfredo di Stefano
Născut în Argentina, Di Stefano este considerat unul dintre cei mai mari jucãtori din istoria fotbalului. El este un pilon de rezistență în istoria Realului, mai ales pentru contribuția la cucerirea celor cinci Cupe ale Campionilor consecutive începând cu 1956. Di Stefano a fost un atacant puternic, cu rezistențã fizicã, adaptabilitate tacticã și cel mai important o viziune buna asupra jocului. Meciul vieții a fost finala Cupei Campionilor câștigatã cu scorul de 7-3 în fața celor de la Eintracht Frankfurt în 1960 pe Hampden Park, un meci considerat ca fiind între cele mai frumoase din istoria cupelor europene. A fost votat fotbalistul european al anului între 1957 și 1959. Di Stefano a câștigat 15 trofee cu Real, club al cărui președinte de onoare a fost până la decesul din 2014.

Raul
La doar 17 ani, Raul a debutat în echipa mare și a demonstrat tuturor ca își merită locul. În 16 ani, Raul a jucat peste 741 de meciuri pentru Real Madrid în toate competițiile și a marcat peste 300 de goluri. Este cel mai prolific marcator pe plan european, având 66 de goluri în UEFA Champions League. A fost poreclit „El Ferrari” de către fostul coechiper Hierro. Raul a fost 7 ani căpitan al Realului, dar despărțirea a fost cu scandal. În 2010 a plecat la Schalke.

Cristiano Ronaldo
Mașina de goluri portugheză  pune încet-încet mâna pe toate recordurile celui mai glorios club din Europa. Venit în 2009, Ronaldo a avuto prezentare de vis cu 90 de mii de fani pe Bernabeu. Portughezul nu a dezamagit și în 8 ani a reușit o performanță extrem de greu de egalat: are mai multe goluri decât meciuri în tricoul Realului.