După un asemenea rezultat năucitor te întrebi: “Cum poate să-l bata Montella de pe locul 5 în Spania pe Mourinho care acum 3 zile a câștigat derbyul cu Liverpool și e pe 2 în Premier League?” Răspunsul este așa simplu: “A învins fotbalul”.


Tot ce se învârte în jurul lui Manchester United în 2018 miroase mai mult a afacere decât a fotbal. De la fanii care umplu “Old Trafford” dar nu scot un cuvânt cât ține meciul până la faptul că cei mai bine plătiți jucători din istoria clubului, Alexis Sanchez și Pogba sunt cei mai slabi oameni ai lui Mourinho într-un meci decisiv din Champions League.


Colegul meu, Mihai a spus în timpul meciului că “NZonzi este Pogba al Sevillei”. În acest moment, Pogba și-ar dori să fie NZonzi de la Manchester United. Paul este plătit regește la Manchester și pare o fantomă a jucătorului care ducea Juventus până în finala Champions League.
Sevilla este o echipa subțire în apărare în La Liga care a luat 5 goluri în 90 de minute la Eibar, dar Montella a reușit în dubla cu Manchester United să construiascâ un zid în jurul lui Lukaku și cu asta a rezolvat problema. Francezul Lenglet are doar 22 de ani și se anunță un fundaș de mare viitor. Mourinho și-a dat cu stângu-n dreptu’ când l-a mutat pe dreapta pe Rashford, cel mai în formă jucător al lui United, dar atunci când joacă pe stânga.
“Am stat pe același scaun când am eliminat aici pe United cu Porto și Real. Nu e nimic nou pentru acest club” l-am auzit spunând, la conferința de după înfrângerea cu Sevilla, trufașul Mourinho.

Victoria Sevillei este succesul fotbalului cu suflet. Montella a trimis în Teatrul Viselor 4000 de jucători în teren și era normal să câștige. Fanii minunați veniți din Spania au purtat spre victorie o echipa care a jucat minunat la Manchester, unde s-a calificat în sferturile celei mai importante competiții europene dupâ 16 ani.
Intrebat dacă se gândește la finala de la Kiev, Montella a răspuns simpatic: “Doar dacă nu jucam în sferturi și în semifinale”.
Sevilla are o echipă bună, dar pentru ei calificarea în sferturi este maxim în raport cu potențialul jucătorilor și cu experiența lui Montella, care a început acest sezon european la Severin pe banca Milanului.

Pentru Mourinho urmează încă 7 meciuri în Premier League în care să apere locul 2. Dacă nici lui Mourinho nu place să se apere…