Naționala României este o echipă sfântă pentru mine. Indiferent de forma în care este, echipa națională a fost, este și va fi ceva ce nu se discută, se iubește.
M-am bucurat, am suferit și am plâns alături de echipa națională de multe ori. Nu voi uita niciodată primele meciuri ale naționalei de la Euro 84. Aveam 8 ani și deschideam ochii către fotbal. Am avut șansa să ajung la 2 turnee finale alături de naționala României și am asistat de pe stadion la singura victorie a tricolorilor la un European. Succesul în fața englezilor în Belgia în 2000 a fost extazul, iar înfrângerea cu Suedia în 94 agonia.
Marți jucăm din nou cu suedezii. De această dată îi antrenăm pentru Mondialul din Rusia. Se simte un suflu nou la națională după venirea pe bancă a lui Cosmin Contra, iar meciul cu Suedia este pe noua bijuterie a Craiovei. Oltenii trăiesc special orice meci de fotbal, dar când vine naționala în Craiovei e o adevărată sărbătoare a fotbalului.
2 fani norocoși pot câștiga câte 2 invitații fiecare la acest amical de lux dintre România și Suedia.
Concursul organizat împreună cu bilete.ro poate fi câștigat de oricine care dă like paginii de facebook ionalexandru.ro, dă share pe facebook acestei postări și răspunde în zona de comentarii la întrebarea “Care e cel mai bun jucător oltean din istoria echipei naționale?”
Concursul ține până duminică la ora 23.59, iar câștigătorii, desemanți cu ajutorul random.org, vor fi anunțați luni. Livrarea biletelor se va face marți.