1. Momentul de reculegere a fost emoționant, așa cum merita un om de toată isprava și fundaș de talia lui Nae Tilihoi.
2. Olteanul Mitriță a demonstrat că merită să fie la echipa națională. Are tehnică, agresivitate și viziune!
3. Rotariu a arătat în sfârșit ce aștept de la el de mai mulți ani, sânge rece și spirit de luptă! Valoare știam deja că are.
4. Suedezii au venit la Craiova fără oamenii care au eliminat și au făcut de râs Italia și asta s-a văzut. Tătărușanu a avut emoții mai mari la momentul de reculegere decât în primele 70 de minute. A fost inspirat la marea ocazie a lui Guidetti.
5. Prețul biletelor a fost destul de ridicat, dar naționala n-a mai fost  de 14 ani la Craiova și merita un stadion plin. Atmosfera a fost salvată de peluzele rivale din Craiova.
6. Chipciu nu e cu nimic mai bun decât Torje în acest moment, deci ar trebui să lase locul altora la națională. Grozav a fost mai inspirat pe acel post.
7. Și dacă am fi câștigat cu 5-0 nu m-aș fi considerat răzbunat după dezamăgirea adolescenței, acea eliminare din sferturile Mondialul american din 94.
8. Suedezii vor arăta mult mai bine la Mondial și vor produce ceva surprize.
9. L-am văzut pe Mutu lângă Contra pe bancă. Nu era la negocieri cu un primar de lângă București?
10. Pentru Contra a fost a treia victorie din trei meciuri ale naționalei în provincie, cu un singur gol primit, după 3-1 cu Kazahstan la Ploiești și 2-0 cu Turcia la Cluj.
11. De înfrângerea de la Ploiești pot să spun doar atât: nu vreau să pun la zid niște copii talentați pe care sper să-i văd cât de curând la un turneu final. Capul sus!