Dacă spui în București “Half Time” nimeni nu se gândește să traducă din engleză, ci gândul zboară către cel mai cunoscut bar sportiv din oraș. Eu am fost în această locație (se numea Offside atunci) începând cu turneul final al Mondialului din 2006 și mi-a plăcut din prima clipă. Am văzut meciuri ale naționalei, finale de Campionate Mondiale sau Europene, finale de Champions League, dar și meciuri de handbal sau tenis. Atmosfera este cea care atrage, nu confortul sau prețurile la băuturi. Pe Gabroveni 14, lucrurile sunt simple: meciurile se pot vedea în centru Bucureștiului într-un pub care îți dă impresia că ești acasă, dar e chiar mai bine. Felul în care este decorat, dar și căldura fanilor de lângă tine te îndeamnă să îți dai frâu liber sentimentelor exact ca pe stadion. O bere cu prietenii și un meci de fotbal al echipei favorite, ce poate fi mai bine?

În ultimii ani, “Half Time” a devenit “casa” mai multor fan cluburi bucureștene ale echipelor celebre din străinătate. E deja o luptă între ele să poată vedea meciurile în pubul de pe Gabroveni. Liverpool aduce cei mai mulți fani, iar Dortmund, Real, Milan sau Barcelona sunt alte echipe care umplu pubul la meciurile lor. Anca este cea care trebuie sa facă față cererilor venite din partea fanilor. Am stat de vorbă  cu managerul acestui loc și m-a impresionat cu un lucru: a spus de multe ori “echipa de la Half Time”.

Cum a început această aventură frumoasă în care combini managementul unui pub cu sportul?
Anca: Acum 10 ani am preluat acest bar împreună cu soțul meu, când fostul proprietar mi-a spus “La cât ești de a dracului, ție ți-l dau”. De atunci, petrec mai mult timp aici decât acasă, dar este viața mea și îmi place la nebunie!

Orice bucureștean asociază “Half Time” cu atmosfera perfectă de la meciuri. E o presiune pentru tine?
Anca: Cel mai frumos compliment este atunci când clienții devin prieteni și se întorc în această atmosferă superbă pe care încerc s-o fac alături de echipa de la Half Time. Pentru mine clientul este mai important decât profitul și asta consider că este cartea mea câștigătoare în această afacere.
Mai multe fan cluburi din Bucuresti văd meciuri la voi în pub. Care sunt cei mai simpatici? Dar cei mai galagioși?            Anca: Cei mai simpatici, gălăgioși și profitabili în același timp sunt fanii lui Liverpool. Atmosfera pe care o fac la meciuri rivalizează cu ce se întâmplă pe stadion. Cântecele după victoriile mari mă fac uneori să plâng și să mă mândresc că au ales pubul meu pentru a vedea meciurile. Am o relație foarte bună și cu alte fancluburi. Spre exemplu, fanii Borussiei Dortmund sunt niște oameni extraordinari, ca și cei de la Real Madrid de altfel.

Cu ce echipă ții?
Anca: Nu țin cu nicio echipă, dar țin la Simona Halep. Îmi place mult determinarea ei și sper să reușească tot ce și-a propus anul ăsta.

Ție îți place vreun fotbalist? De ce?
Anca: Messi. E familist, e genul meu de om. Ca fotbalist se pot face discuții, dar ca om îmi place cel mai mult Messi. De asemenea, David Beckham este un băiat mișto, familist și a fost și un fotbalist bun.

Pe cine ai alerga să servești mai repede pe Ronaldo la bar sau pe Messi la masă? 
Anca: Adu-i tu pe Gabroveni 14! Promit că mă multiplic și îi servesc fix în aceeași secundă. Mă ajută sigur echipa mea de aici!

Dacă una dintre fetele tale intra în pub cu un fotbalist de mână ce spui?
Anca: Le dau cea mai bună masă și fac cinste. E foarte bine să fii prieten cu copilul tău și el să aibă încredere în tine. Și mai bine este să te împrietenești cu iubitii fetelor tale. Îți dai seama mai bine de cunosti intențiile lui.

Care a fost cea mai ciudată cerere a unui fan?
Anca: Un italian a venit la bar și mi-a cerut telecomanda de la televizorul din toaletă. Nu înțelegeam de ce și omul mi-a spus că e prea plin în pub și că vrea să vadă meciul acolo. A luat o bere și a mai ieșit de acolo doar ca să mai ia o bere din când în când.

Care e cel mai celebru om care a fost la voi în pub?
Anca: Floriiiin Călinescu și Mihai Călin…Generația mea 😉 Aaa, și solistul de la Carla’s Dreams, dar fără machiaj. Sunt sigură că era el. A fost pe terasă și a băut shooturi de votcă alături de o fată. Fotbaliști? Au fost mulți!

V-a afectat în vreun fel faptul că fanii sunt nevoiți să iasă afară din pub pentru a fuma?
Anca: A fost o pierdere mare la început. Cam 50% minus. În timp oamenii au învățat să respecte legea și să revina la pub. Când vor să fumeze pot să iasă în față de unde poate vedea liniștiți meciul echipei sale. Dacă ne place să respectăm în străinătate această regulă, ne putem obișnui și acasă.

Unde te vezi peste 5 ani?
Anca: La “Half Time”, unde sper să vii și tu alături de prieteni și familie pentru meciurile tale favorite.