1. Dan Petrescu este primul jucător din Generația de Aur care ajunge la două titluri ca antrenor.
  2. Se păstrează tradiția care spune că CFR Cluj ia titlul în anii pari. 2008, 2010, 2012 și acum 2018.
  3. Doar cu Gnohere nu poți avea pretenții la titlu. Francezul este, la egalitate cu Țucudean, golgeterul Romaniei.
  4. Viitorul lui Hagi n-a avut niciun șut pe poartă la Cluj. E greu de găsit un meci în care Viitorul să nu nimerească poarta. Cine îl descoperă fac cinste cu o bere rece!
  5. Andrei Cristea a schimbat destinul acestui titlu, cu golul din ultimul minut în Iași – FCSB 1-0.
  6. Djokovic a fost AS-ul din mâneca lui Dan Petrescu.
  7. Cu mai multă atenție, inteligență și inspirație la meciurile cu FCSB, Craiova lui Mangia avea șanse reale la titlul visat în Banie de pe vremea când existau telefoane mobile doar la FBI și la NASA.
  8. Deși a făcut o selecționată a ultimele două campioane, FCSB a ratat titlul și în acest sezon. E al treilea an consecutiv în care echipa care investește rămâne cu buza umflată. Becali sau Vasi 😉 continuă asaltul asupra rivalelor: Omrani și Nemec următoarele ținte!
  9. Argentinianul Culio a fost MVP-ul sezonului. Jocul său a fost foarte solid, golurile sale din penalty au fost extrem de importante!
  10. Cine vrea titlul sezonul viitor să-i ia pe Țucudean și Arlauskis. Ambii sunt la al treilea titlu cu trei echipe diferite.
  11. CFR va avea un drum infernal către grupele Ligii. Nu va fi cap de serie în preliminarii. Dan Petrescu are de reflectat dacă acceptă miliarde de yuani sau vrea să simtă din nou fiorul Champions League.