Se joacă de 100 de ani fotbal în România, iar din 1933 se organizează Cupa României. Niciodată până acum nu am avut o finala între Craiova și Sibiu. Duminică, la București, oltenii sunt mari favoriți, dar sibienii ar completa…așa cum au fost și Voluntari, FCSB sau Mediaș.

foto credit: facebook.com/hermannstadt.fc

Hermannstadt este, cu siguranță, marea revelație a acestei ediții a Cupei. Venită din liga a doua, ECHIPA lui Pelici a eliminat 4 echipe din Liga 1 și va juca în premieră finala Cupei României.
Craiova n-a mai trăit o finala de 18 ani, 0-2 cu Dinamo în 2000 și n-a mai câștigat trofeul din 1993. Vasc și Craioveanu au adus acum 25 de ani trofeul în Oltenia după o victorie cu Dacia Unirea Brăila.
Craiova ar fi vrut și o altă premieră, finala să se joace pe noul lor stadion. Se juca până la urmă la București în locul unde oltenii au cucerit toate cele 6 trofee.
Acum, eroii oltenilor sunt Băluță, Mitriță sau Bancu, toți din Craiova și toți cu o foame uriașa de trofee.

foto credit: facebook.com/ucvoficial

2 fani norocoși pot câștiga câte 2 invitații fiecare la acestă finală de Cupa României dintre Craiova și Hermannstadt, care se va juca duminică seara pe Arena Națională.

Concursul organizat împreună cu bilete.ro poate fi câștigat de oricine care dă like paginii de facebook ionalexandru.ro, dă share pe facebook acestei postări și răspunde în zona de comentarii la întrebarea “Care e cea mai frumoasă amintire de la o finală de Cupa României?”
Concursul ține până joi la ora 23.59, iar câștigătorii, desemanți cu ajutorul random.org, vor fi anunțați vineri. Livrarea biletelor se va face sâmbătă.