Primul trofeu din cariera de antrenor a lui Cosmin Contra a fost cu Petrolul. În 2013, Ploieștiul a fost în sărbătoare după Cupa cucerită pe Arena Națională după o finală cu CFR Cluj. Contra fost primit ca un erou la Ploiești și rămâne în istoria orașului pentru faptul că este antrenorul care a adus primul trofeu după 18 ani!
La 5 ani distanță, Cosmin Contra vine la Ploiești cu echipa națională pentru o partidă de verificare înaintea debutului în Nations League. Finlanda din 2018 nu mai are un Litmanen, un Hyypia sau un Pasanen, dar va aduce la Ploiești jucători din Bundesliga, Seria A, Belgia sau Grecia.
Fanii din Ploiești iubesc naționala și vor umple din nou stadionul pentru ultimul meci în care Tătărușanu, Stanciu, Săpunaru sau Chipciu vor putea fi văzuți în țară în această vară.

2 fani norocoși pot câștiga câte 2 invitații fiecare la meciul dintre România și Finlanda, care se va juca marți de la 20.30 la Ploiești.
Concursul organizat împreună cu bilete.ro poate fi câștigat de oricine care dă like paginii de facebook ionalexandru.ro, dă share pe facebook acestei postări și răspunde în zona de comentarii la întrebarea “Ce mesaj le trimiți băieților din echipa națională?”

Concursul ține până sâmbătă la ora 23.59, iar câștigătorii, desemanți cu ajutorul random.org, vor fi anunțați duminică.