Știu că v-ați obișnuit cu prezența lui Ion, dar astăzi o să scriu eu câte ceva despre Mondial. Dar na, tot prezentând ceva care are legătură cu prietenul Ion Alexandru. Pentru că mai sunt puține ore până la începrerea Campionatului Mondial, iar numărătoarea inversă a început. Ion Alexandru alături de Mihai Mironică și echipa de la Tackle.ro au realizat un podcast în care au vorbit exclusiv despre Campionatul Mondial.

Ion își dorește o finală Argentina-Brazilia, un clasic. Ar fi o nebunie și cu siguranță o finală de neuitat. Mihai Mironică vrea ca Belgia și Brazilia să joace finala. Ai început să asculți podcastul? Ion Alexandru merge pe mâna Columbiei atunci când vine vorba despre o surpriză a competiției. Și îi vede pe Falcao și James în semifinalele competiției. Nu trebuie să fi de acord cu el, dar trebuie să recunoaștem, columbienii au trupă bună anul ăsta. Eu continui să merg pe mâna Spaniei, în ciuda schimbării de ultim moment de pe banca ”Furiei Roja”. Spania rămâne Spania! 😀

Află că înainte de fiecare meci de la Campionatul Mondial o să vezi aici pe blog preview-ul partidei. Am început seria cu meciul dintre Rusia și Arabia Saudită. În același timp, după partidele importante jucate în Rusia găsești pe site analizele tactice ale meciurilor. Cu siguranță Brazilia, Franța sau Germania sunt mari favorite, dar ca la orice Campionat Mondial vom avea parte de mari surprize.

Singurul fotbalist din Liga 1 care merge la Campionatul Mondial din Rusia este portarul lui Dinamo, Penedo, iar interviul acordat de Panamez pentru ionalexandru.ro poți să-l citești AICI.

Scrie în secțiunea de comentarii de mai jos care este favorita ta de la Mondial și ce surprize crezi că o să fie la competiția găzduită în acest an de Rusia. Bucură-te de un podcast la fel de lung precum o partidă de fotbal și pregătește-te corespunzător pentru începerea Campionatului Mondial.