1. Toate marile favorite au început greu după un sezon epuizant la echipele de club.
  2. Doar Cristiano Ronaldo nu pare obosit. La nici trei săprămâni după ce a luat Champions League, Balonul de Aur a început cu un hattrick spectaculos în fața Spaniei.
  3. Brazilia și Argentina s-au chinuit să smulgă un punct în meciurile de debut la Mondial în fața unor adversari net inferiori pe hârtie.
  4. Portarul islandez Halldorsson este regizor și poate începe filmul „Cum am reușit să-i opresc pe Ronaldo și Messi”. Islandezul a scăpat fără gol primit după 10 șuturi ale lui Ronaldo la Euro 2016 și 11 șuturi ale lui Messi la Mondial.
  5. „Celido Lindo” poate fi imnul Mondialului, dacă mexicanii continuă să uimească lumea așa cum au facut-o la victoria cu 1-0 în fața campionilor mondiali. Germania lui Low a rămas încremenită în 2014.
  6. Argentina este mult prea dependentă de Messi! Toate mingiile sunt pentru el, bate orice lovitură liberă, dictează selecția și schimbările. Când nu îi iese jocul, am putea să chinuim Argentina și noi .
  7. Japonia este prima echipă din Asia care învinge o echipă din America de Sud la Mondial. Columbienii s-au bătut singuri după un roșu încasat în minutul 3 și un penalty din care japonezii au deschis scorul.
  8. Harry Kane și Romelu Lukaku se bat pentru titlu de cel mai bun număr 9 din lume.
  9. Peru a fost cea mai ghinionistă echipă a primei etape. Danezii care nu au reușit să ne bată în preliminarii au câștigat un meci în care au suferit mult.
  10. Dinamovistul Penedo a rezistat o repriză în fata Belgiei, echipa cu cele mai multe vedete pe metru pătrat de la acest Mondial.
  11. Aștept reacția francezilor care au câștigat cu un autogol în ultimele minute în fața unei echipe slab cotate. Australia, Panama și Arabia Saudită sunt echipele cu cele mai puține șanse la acest Mondial.