Să fie ăsta Campionatul Mondial cu cele mai multe surprize la activ? Nu știu ce să zic. Tocmai din acest motiv vreau să-i las pe specialiști să-și spună părerea. Ion Alexandru a devenit partener Tackle Show când vine vorba de emisiuni, așa că o să vă obișnuiți ușor ușor cu prezența lui în podcasturile realizate de băieți. În schimb, față de partitura precendetă, de această dată Mihai Mironică a fost înlocuit cu Bogdan Hofbauer (Hoffi.ro).

Ion Alexandru știm, merge pe mâna Columbiei. Și o face în continuare. Dar pentru a asculta și părerea lui Hoffi o să-ți las mai jos podcastul cu pricina. Podcastul durează cam la fel de mult precum un meci de fotbal, dar există o diferență. Aici nu ai parte de timpi morți. Nu e ca și cum podcastul ține 90 de minute, dar asculți efectiv din el doar vreo 60. Ascultă în întregime și nu uita să-ți exprimi părerea în secțiunea de comentarii de mai jos. Nu știu dacă am scris articolul ăsta mai târziu din lipsă de timp sau din pură inspirație, dar între timp ne-a mai lovit un șoc. Vorbesc despre Argentina lui Messi și băieții de aur lăsați să încălzească banca. În plus, hai să vedem Brazilia, Angia și mai ales Germania.

PS: Înainte de fiecare meci important de la Campionatul Mondial din Rusia, chiar aici pe www.ionalexandru.ro poți să citești un preview interesant în care chiar și Mourinho își dă cu părerea. Asta așa, ca să-ți faci o idee despre echipele care tocmai urmează să intre în arenă. În plus, după meciurilecu miză le găsești analizate tot aici pe blog. 🙂