1. S-a încheiat o eră, în care Cristiano Ronaldo și Messi au sperat la titlul mondial. S-a încheiat lamentabil pentru cei doi jucători cu 10 Baloane de Aur împreună, care nu au reușit nici un gol în fazele eliminatorii la edițiile de Cupă Mondială la care au participat.
  2.  Mbappe este noul prinț care aspiră la COROANĂ. Francezul de 19 ani este un Pele al anului 2018 și vrea să inspire Franța către titlul Mondial, așa cum Pele a făcut-o în 1958.
  3. Spania a fost trimisă acasă de o gazdă care i-a trântit ușa-n nas. Rușii au jucat cu sufletul și au reușit o calificare eroică în sferturi. Bine, nici Putin n-a fost deranjat de arbitraj.
  4. Brazilia este o mașină de lux, cu motor diesel. Neymar a început să livreze și goluri importante, nu numai plonjoane penibile și lamentări interminabile.
  5. Cine și-a dat seama cum a ajuns Suedia în sferturi după 24 de ani este rugat să sune la 075104….
  6. Belgia și Uruguay sunt echipele care au ajuns în primele 8 ale lumii doar cu victorii în Rusia!
  7. Japonezii merită tot respectul. Au condus cu 2-0 în fața Belgiei, dar chiar și după eliminarea dramatică cu un gol în minutul 94 au avut puterea si civilizația să lase tribunele și vestiarul curate. Îmi place mult Takashi Inui și abia aștept să-l văd sezonul viitor la Betis.
  8. Modric și Rakitic au suferit cu Danemarca, dar continuă cursa către glorie. Croații trebuie să joace mult mai bine pentru a trece cu bine de sfertul de finală cu rușii.
  9. Fundașul columbian Yerri Mina a ajuns la trei goluri și a terminat turneul final cu mai multe goluri decât campioana mondială, Germania sau decât Messi. Să nu-l supere pe starul Barcelonei, că și așa catalanii nu sunt prea atașați de columbianul de care vor să scape în vara asta.
  10. Accidentările lui Cavani și Suarez ar putea fi devastatoare pentru visul uruguayan de al treilea titlu Mondial, primul după 68 de ani.
  11. Dacă Anglia trece și de sferturi sunt sigur că „It’s coming home” se va auzi la Moscova pe cel puțin 300 de mii de voci.