În fotbal există multe recorduri, de la “cele mai multe goluri marcate” până la “cele mai multe cartonașe primite”. Însă unul este mai aparte, iar acesta este deținut de Leroy Rosenior. În varstă de 54 de ani, Rosenior a reușit “performanța” de a ocupa postul de antrenor al unei echipe de fotbal pentru numai 10 minute, da, ați citit bine, 10 minute!:)
Totul s-a întamplat în anul 2007 când Rosenior fusese numit antrenor principal pe banca englezilor de la Torquay United. La acel moment echipa era proaspăt retrogradată din liga a cincea engleză, iar Mike Bateson, finanțatorul echipei, vedea în Rosenior antrenorul perfect care să o ducă pe Torquay înapoi în ligile profesioniste. Însă la scurt timp după semnarea contractului, echipa engleză a fost vândută unui consorțiu local, al carui prim obiectiv era să aducă un nou antrenor principal. Astfel că Rosenior a fost înlocuit cu un alt antrenor englez, Paul Buckle.
În trecut, Rosenior s-a mai aflat pe banca echipei engleze, reușind în 2004 să o aducă în liga a patra. Acesta nu a obținut niciun trofeu cu Torquay, însă revenirea sa la echipă, din 2007, a rezultat obținerea unui record pentru Rosenior, mai exact, “mandatul” acestuia reprezintă cea mai scurtă perioadă petrecută de un antrenor la o echipă de fotbal.