Craiova nu a câștigat niciodată Supercupa, iar oltenii au luat cu asalt stadionul la primul meci cu trofeul pe masă din istoria orașului.

sursa foto: facebook.com/UCVOficial

Craiova respiră odată cu fiecare mișcare făcută de echipa lui Mangia. Italianul a terminat în sezonul trecut pe locul 3 și a adus Cupa dupa 24 de ani în Bănie. Plecarea lui Băluță era așteptată, iar transferurile lui Screciu și Gustavo au umplut buzunarele echipei.
Mangia a reușit împrumutul unui portar italian de la Pescara și va putea să-l arunce în luptă la Supercupa de sâmbată și pe omul de un milion, Cicâldău.

sursa foto: facebook.com/cfr1907

Campioana CFR Cluj și-a schimbat antrenorul, dar ambițiile sunt la fel de mari. În locul lui Dan Petrescu a venit Edi Iordănescu, iar primul obiectiv este câștigarea Supercupei chiar pe terenul Craiovei. După câteva transferuri deștepte, Edi Iordănescu este încrezător că CFR Cluj poate repeta performanțele interne de sezonul trecut și poate ajunge în grupele Champions League pentru prima dată după 6 ani.
Fundașul Kevin Boli este singurul jucător plecat de la CFR Cluj în această vară. Transferul lui Deac lângă Boli și Dan Petrescu în China se amână. În schimb, campionii au adus doi atacanți noi: italianul De Luca, împrumutat de la Atalanta și Tambe, câștigător al Cupei Africii în 2017 cu naționala Camerunului.

2 fani norocoși pot câștiga câte 2 invitații fiecare la acestă Supercupă a României dintre Craiova și CFR Cluj, care se va juca sâmbătă seara pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.
Concursul organizat împreună cu bilete.ro poate fi câștigat de oricine care dă like paginii de facebook ionalexandru.ro, dă share pe facebook acestei postări și răspunde în zona de comentarii la întrebarea “Cine crezi că va câștiga această Supercupă a României?”

Concursul ține până joi la ora 23.59, iar câștigătorii, desemanți cu ajutorul random.org, vor fi anunțați vineri. Livrarea biletelor se va face sâmbătă.