Brazilia era dată ca și favorită a Mondialului din Rusia, dar iată-i pe Neymar și compania deja în vacanță. În schimb Franța și Croația dispută ultimul act al competiției găzduite de Rusia. Mulți se așteptau ca Franța să fie acolo, dar Croația? Croația pare intrusul perfect în jocul favoritelor. Argentina, Portugalia, Spania sau Germania au plecat capul rânde pe rând, iar spiritul de luptă arătat de Modric, Rakitic și Mandzukic duc Croația pe culmile succesului la nivel de echipă națională.

Și cum altfel să fie întâmpinată această finală decât cu un Podcast marca Tackle.ro și Ionalexandru.ro. Tacke Show ajunge la episodul cu numărul 21, iar invitații lui Mihai Rotaru, și anume Ion Alexandru și Dan Dracea (Eurosport) au despicat în bucăți finala și au discutat cele întâmplate pe parcursul acestui turneu final. Ion Alexandru e de părere că Franța poate să piardă titlul mondial doar dacă selecționerul cocoșilor galici face vreo prostie tactică. Subiect ”de bârfă” a fost și Lovren care spune că e ”the best defender in the world”, dar Ramos, Pique, Umtiti și alții nu-s de acord cu asta.

Doi dintre cei trei oameni care au vorbit în cadrul Tackle Show spun că o să fie egal, în timp ce un altul e contra curentului și merge pe mâna formației lui Modric. 2-1 și Croaţia câştigă primul titlu mondial din istorie. Rămâne de văzut ce o să se întâmple în finala Campionatului Mondial, dar îți recomand ca înainte de finală să te pui pe ascultat podcast-ul de mai jos. Merită!