Un meci Steaua – Dinamo a fost mereu special! Eu l-am vazut pe primul în anii 80, când pe teren erau Hagi, Cămătaru, Lăcătuș, Andone, Boloni sau Sabău, ira pe bancă Emerich Ienei sau Mircea Lucescu.

Au trecut peste 30 de ani de la primul derby trăit pe stadion și de fiecare dată merg cu plăcere. Indiferent de poziția din clasament și de forma de moment, acest meci este cel mai important din campionat. Fanii acestor două echipe au umplut mereu stadioanele în dorința de a-și arăta superioritatea în fața rivalilor, iar echipele au jucat pe viața și pe moarte fiecare derby.
Steaua și-a pierdut numele, dar mulți dintre fani au rămas alături de FCSB și la meciul de duminică vor încerca să poarte echipa lui Dică către prima victorie a sezonului. Dennis Man, Florinel Coman și căpitanul Florin Tănase au nevoie ca de aer de un succes în fața rivalilor din Stefan cel Mare.
Suporterii dinamoviști știu că echipa lor de suflet trăiește momente grele din punct de vedere financiar, dar tocmai asta îi aduce la stadion. Spiritul de luptă este în ADN-ul lui Dinamo, iar Bratu încearcă să construiască o echipă după această filozofie.

Chiar înaintea derbyului cu Dinamo, FCSB a semnat un contract cu celui mai puternic furnizor de pe piața de ticketing în zona de sport, bilete.ro . Odată cu această mutare, FCSB inițiază și un concurs foarte interesat pentru fanii care vin la meciul de duminică. Cu biletul de intrare, orice fan este înscris automat în cursa pentru o mașină Kia Ceed de 13 mii de euro. 
3 fani norocoși pot câștiga câte 2 bilete fiecare la FCSB – Dinamo, care se va juca duminică seara pe Arena Naţională din Bucureşti.
Concursul organizat împreună cu bilete.ro poate fi câștigat de oricine care dă like paginii de facebook ionalexandru.ro, dă share pe facebook acestei postări și răspunde în zona de comentarii la întrebarea “ Pe cine sustii si de ce la FCSB – Dinamo?”

Concursul ține până joi la ora 23.59, iar câștigătorii, desemanți cu ajutorul random.org, vor fi anunțați vineri. Livrarea biletelor se va face sâmbătă.