1. Ar trebui interzise meciurile amicale ale naționalei României. Ne dau speranțe, iar când vin oficialele realitatea dură ne lovește. O echipă fără sclipiri care a jucat un fotbal corect ne-a blocat ușor. N-am reușit să învingem nici de această dată Muntenegru.
2. Ufff, ce urât este fotbalul fără spectatori. „Football without fans is nothing” spunea Jock Stein, antrenorul care adus singura Cupă a Campionilor la Glasgow.
3. Pe Maxim nu l-am văzut! Avea cumva numarul 10? Nici Chipciu n-a reușit să aducă plusul pe care și-l dorea Contra pe banda dreaptă, în timp ce Keseru s-a trezit pentru câteva minute în repriza a doua.
4. Stanciu este omul care inspiră atacurile naționalei și singurul care a adus ceva claritate pe fază ofensivă.
5. Accidentarea lui Chiricheș nu este întâmplătoare! S-a văzut că a jucat doar un meci oficial pentru Napoli în ultimele 7 luni!
6. Muntenegru putea primi un penalty în minutul 3 la o fază în care Săpunaru a riscat enorm.
7. Bălașa pare pierdut pe teren și doar datorită unui arbitru indulgent nu a fost eliminat în minutul 55.
8. Oltenilor Bancu și Mitriță le este mult mai ușor cu Chiajna sau Volunari. Când dau de jucători cu mai multă forță nu reușesc să găsească soluții eficiente!
9. Pintilii a fost din nou șef la mijlocul terenului. Din păcate s-a accidentat și el. Va fi foarte greu fără el luni în infernul de la Belgrad.
10. Nu s-au văzut cei 6 titulari lipsă de la Muntenegru care a jucat la fel ca la Cluj acum doi ani, când a obținut un egal.
11. Astă ar fi trebuit să fie primul punct! FELICITĂRI naționalei de tineret care a obținut o victorie uriașă în Portugalia în 9 oameni și cu un penalty apărat de portarul Ionuț Radu în minutul 99.