Este anul centenarului, anul în care sentimentul național este mai viu ca niciodată, anul în care fotbalul vrea să se ridice din nou la înalțimea așteptărilor. Egalul de la Belgrad ne dă speranțe că această națională poate ajunge la Euro 2020. Pentru asta avem nevoie de victorie în fața sârbilor pe Arena Națională, duminică. UEFA ne-a pus să jucăm acest meci la o oră neobișnuită pentru vremurile noastre, 16.00, dar asta poate fi în avantajul nostru pentru că mai mulți fani pot veni la stadion, fiind zi liberă și după un succes cu Serbia sărbătoarea poate ține cât drumul către casă.
Lotul nu are surprize și mă bucur pentru a doua convocare a lui Draguș, un puști care s-a descucat bine, la debut, în atmosfera ostilă de la Belgrad. Problemele în defensivă sunt evidente, mai ales că lui Contra îi lipsesc Chiricheș, Dragoș Grigore, Moți, Balașa și Găman. Revenirea lui Tamaș și aducerea de la tineret a lui Nedelcearu sunt binevenite. De asemenea, Toșca a fost chemat după 13 luni la echipa națională.

Credit foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

2 fani norocoși pot câștiga câte 2 invitații fiecare la cel mai încins meci la toamnei, România-Serbia, care este programat duminică de la ora 16 pe Arena Națională.

Concursul organizat împreună cu bilete.ro poate fi câștigat de oricine care dă like paginii de facebook ionalexandru.ro, dă share pe facebook acestei postări și răspunde în zona de comentarii de la postarea de pe facebook la întrebarea “Cine va marca împotriva sârbilor?”

Concursul ține până vineri la ora 08.00, iar câștigătorii, desemanți cu ajutorul random.org, vor fi anunțați în cursul zilei de joi. Câștigătorii pot ridica biletele de la Arena Națională începând cu sâmbătă dimineață.