1. Nu a fost de ajuns golul lui Chipciu, bara de la Vilnius, care l-a salvat pe Tătărușanu la 0-0, am luat meritat un gol în minutul 89 și am câștigat după un rollercoaster care a mers în reluare.
2. Maxim a arătat după mult timp de ce are numarul 10 la echipa națională.
3. Contra este primul om din lume care a reușit să stea mai bine de două ore în picioare, chiar dacă are piciorul imobilizat.
4. Cu Chiricheș, Dragoș Grigore, Bălașa și Moți indisponibili, aducerea lui Tamaș a fost o idee bună. La aproape 35 de ani, Tamaș a revenit în națională cu o evoluție sigură și cu probleme doar după gafele fundașilor laterali.
5. Covorul de la Vilnius a pus probleme ambelor echipe, dar mai ales lui Bancu. Olteanul s-a simțit ca la patinoar de mai multe ori.
6. Cel mai bun om la naționalei din această toamnă, Alex Chipciu a marcat în minutul norocos 13, dar a luat un galben stupid și va rata finala grupei cu Serbia.
7. Respect pentru cei 150 de români care au cantat nonstop în Lituania!
8. Dacă reușea să marcheze din acea foarfecă, Mitriță era primit la Craiova cu zaibar pe viață.
9. Poate Keseru să dea 130 de goluri pe sezon în Bulgaria. Țucudean este mai util decât el și dacă Florin Andone va reveni la forma din Spania, Keseru poate să vadă meciurile naționalei la Razgrad.
10. Răzvan Marin și Anton au pierdut multe mingi în fața celei mai slabe linii de mijloc din această grupă și duminică vin sârbii. Anton e suspendat și e greu de anticipat pe cine va bagă selecționerul Contra. O idee ar fi titularilzarea lui Stoian.
11. Este victoria lui Denis Pașcovici!