Champions League debutează în 2019 cu un meci exploziv în optimi între două echipe care emit pretenții chiar la câștigarea trofeului. Poate șocant având anvergura numelor implicate, Manchester United și PSG se întâlnesc marți seară de la 22.00 în premieră într-o partidă oficială.
Dacă ăsta nu e prilej de o bere bună, atunci nu știu ce să mai zic!

De trei ori campioană a Europei, Manchester United a fost trezită la viață de eliminarea lui Mourinho din peisaj și aducerea unui om care înseamnă foarte mult pentru această echipă în contextul european.

În 1999, Ole Gunnar Solskjaer a adus trofeul Champions League pe Old Trafford cu un gol la ultima răsuflare a finalei dramatice cu Bayern Munchen. Acum, „Ucigașul cu față de copil” este împrumutat de la Molde și vrea să se întoarcă în Norvegia cu o nouă ispravă istorică.
În fața lui Manchester United stă în optimi Paris St. Germain, o echipă transformată radical datorită cecului în alb pe care miliardarul  din Qatar Nasser Al-Khelaifi îl are mereu în buzunar. 1 miliard de euro în transferuri! Atât a investit PSG de la venirea șeicului care visează la câștigarea Champions League. În ultimii 9 ani, au ajuns la Paris atrași de mirajul acestor investiții si ademeniți cu salarii amețitoare Beckham, Ibrahimovic, Thiago Silva, Cavani, Di Maria, Dani Alves și mai ales Neymar și Mbappe. Brazilianul Neymar este marele absent la meciului de la Manchester din cauza unei accidentări.
Marți seară, în timp ce tu bei o bere artizanală, pe legedarul Old Trafford va fi o luptă superbă între doi dintre cei mai buni puști de piață: Marcus Rashford (21 de ani), reinventat de Solskjaer și Kylian Mbappe (20 de ani), campionul mondial cu o viteză uluitoare și cu o maturitate în joc deosebită.

Pentru a savura pe deplin acest meci vă invit să participați la un concurs!


Am pregătit împreună cu The Beer Institute un pachet de 6 beri artizanale produse în România. În partea stângă avem trei beri făcute de francezi și care sunt reprezentantele lui PSG în 6 pack-ul tău, iar în partea dreaptă englezii sunt la putere pentru a susține pe Manchester United. Condițiile de participare la concurs sunt simple. Acesta poate fi câștigat de oricine care dă like paginii de facebook ionalexandru.ro, dă share pe facebook acestei postări și răspunde în zona de comentarii de la postarea de pe facebook la întrebarea “De câte ori a câștigat Manchester United trofeul Champions League/Cupa Campionilor?”

Concursul ține până duminică la ora 21.00, iar câștigătorul, desemnat cu ajutorul random.org, va fi anunțat în dimineața zilei de luni. Câștigătorul poate ridica 6 pack-ul de bere începând cu luni ora 14 de la magazinul The Beer Institute din Calea Dorobanților, nr. 31-33, București. În principiu, concursul este adesat bucureștenilor, dar în cazul în care veți câștiga și nu vă aflați prin zonă este un prilej excelent pentru cadou pentru un iubitor de bere de calitate din București.