Juventus are planuri mari în acest sezon! Efortul financiar făcut pentru aducerea lui Cristiano Ronaldo implică și o țintă îndrăzneață. Titlul în Italia este deja în buzunar pentru al 8-lea an consecutiv, dar visul cel mare este trofeul Champions League. Acesta nu a mai ajuns la Torino de 23 de ani!
Problema lui Juventus este că în optimile Ligii a dat peste încăpătânatul Diego Simeone. Argentinianul va fi inamicul public numărul 1 la Torino după gesturile făcute în tur.

Simeone a scăpat de suspendare și a luat doar o amendă de 20 de mii de euro pentru asta.
Atletico este o echipă croită după chipul și asemănarea lui Simeone: o trupă de comando care nu ia prizonieri și lasă în urma ei adversari vlăguiți, care nu înțeleg ce i-a lovit.
Rezultatul din tur, 2-0 pentru Atletico, dar și jocul confuz al lui Juve le dă mari speranțe madrilenilor. Simeone știe că echipa lui este singura din Madrid rămasă în cursă, așa că nu va putea retrăi coșmarul din 2014 și 2016, când a pierdut finala în fața Realului.
Mai mult, Atletico nu a luat niciodată gol de la Juventus în cele trei meciuri directe de până acum, iar finala se va juca pe superbul Wanda Metropolitano de la lângă aeroportul madrilen Barajas.
Marți vom avea o nouă seară memorabilă de Champions League cu Cristiano Ronaldo, de 5 ori câștigător al trofeului, cu extraordinarul Griezmann, cu „cel mai bun fundaș din lume” cum l-a numit Mourinho pe Chiellini, cu Morata la Atletico, omul care a dus-o pe Juve în finala din 2015 și cu un duel tactic foarte așteptat între Allegri și Simeone, doi dintre cei mai tari antrenori ai momentului.

Pentru a fi o seară și mai interesantă am pregătit împreună cu The Beer Institute un pachet de 6 beri artizanale produse în România.

Avem așa, pentru fanii lui Juventus:
– Chateau Biscuit by White Collar,  bere blonda in stil belgian
– Corvus by Klausen Burger , bere blonda in stil german
– Bruneta by SB – bere bruna in stil german

Iar pentru fanii lui Atletico Madrid:
* Cosmobaut by Bere a la Cluj – bere lager in stil german
* Jargon by Kutuma – bere arămie în stil britanic
* Rosie by Zăganu – bere in stil belgian


Condițiile de participare la concurs sunt simple. Acesta poate fi câștigat de oricine dă like paginii de facebook ionalexandru.ro, dă share pe facebook acestei postări și răspunde în zona de comentarii de la postarea de pe facebook la întrebarea “Cristiano Ronaldo sau Simeone? Alege cu cine vrei sa bei o bere!”

Concursul ține până duminică la ora 21.00, iar câștigătorul, desemnat cu ajutorul random.org, va fi anunțat în dimineața zilei de luni. Premiul, un 6 pack de bere, poate fi ridicat începând cu luni ora 14 de la noul magazin The Beer Institute din Agora Floreasca, Calea Floreasca 111-113, etajul 1, București. În principiu, concursul este adresat bucureștenilor, dar în cazul în care veți câștiga și nu vă aflați prin zonă este un prilej excelent pentru un cadou. Un iubitor de bere de calitate din București va fi foarte încântat!