Toți ochii sunt pe zona de sus a campionatului. Acolo unde FCSB și CFR Cluj se bat cot la cot pentru câștigarea titlului. E o luptă frumoasă, iar CFR pare favorită. Mai ales acum după revenirea lui Dan Petrescu. Însă nimic nu este imposibil. Teja mai are o șansă. Că tot vorbeam de Teja, acest a ajuns la FCSB de la Gaz Metan, acolo unde acum e Edi Iordănescu.

Trebuie fără doar și poate să acordăm atenție și zonei de play-out. Gaz Metan și Dinamo sunt primele acolo și formația din Mediaș pare să fie revelația acestui an în play-out. Au reușit să lege o serie impresionantă de victorii și există promisiuni că din sezonul viitor, Gazul o să se bată la play-off. Rămâne de văzut. Promisiuni s-au tot făcut la Mediaș.

Interesant o să fie cu siguranță meciul dintre Dinamo și Gaz Metan. O să fie un meci foarte tare pentru pariori și trebuie să știți că înregistrarea la Fortuna cu un cod vă oferă o mulțime de bonusuri.

În turul din play-out dintre Dinamo și Gaz Metan a bătut formația lui Iordănescu după reușitele lui Rondon și Caiado, dar acum lupta e și mai crâncenă. Rednic vrea fără doar și poate prima poziție în play-out și Dinamo a adus jucători interesanți în pauza competițională.

Rămâne de văzut dacă aceste două formații se vor bate în sezonul viitor pentru play-out. Tradiția o recomandă pe Dinamo, proiectele declarate le recomandă pe ambele echipe, dar practica, practica ne omoară.

Anul acesta Sepsi OSK a fost apariția surpriză din play-off. Care credeți că sunt șansele ca în sezonul viitor să fie Gaz Metan pe acel loc 6. Eu unul spun că sunt destul de mari. Pleșca și Crețu rămân la Mediaș și există discuții și cu alți fotbaliști. O să fie o luptă interesantă.

Noi suntem aici pregătiți să urmărim și eventual să mai și pariem atunci când credem că e cazul. Unde mai punem că din sezonul viitor, echipele din România o să fie forțate să folosească doi jucători under 21. O să fie interesant. Echipa națională de tineret o să aibă mult material.

Nu o să stăm acum să discutăm despre regula cu doi fotbaliști under 21 în același timp în teren, dar cu siguranță se anunță lucruri mărețe. Fotbalul este în opinia mea cel mai frumos sport așa că trebuie să profităm din plin și să-l comentăm aici sau chiar pe paginile de Facebook.