1. Deși am pierdut, naționala României ne dă speranțe pentru calificarea la Euro 2020! Săpunaru putea să ne aducă un egal în final.
2. Intrarea lui Keșeru a fost gura de oxigent de care avea nevoie naționala. Golul lui a readus speranța!
3. Dr. Grigore are nevoie de licență că altfel greșește pacientul și ne operează pe noi.
4. Mitriță a fost pierdut în spațiu. E greu cu fusul orar. La New York era prânz și e greu sa joci fotbal cu gândul la masă.
5. Tudor Băluță n-a avut forță pentru lupta cu mijlocul suedez care a ajuns până-n sferturi la ultimul Mondial, după ce a dormit Italia în preliminarii și Germania la turneul final.
6. Pușcaș s-a luptat din greu cu fundașii suedezi care puteau să-i fie tați.
7. Primul gol al suedezilor a fost combinație între erorile noastre și un noroc incredibil pentru colegul de bancă de rezerve al lui Maxim de la Mainz, Quiason. Plus un Tătărușanu greoi, ca după o porție mare de mici.
8. Răzvan Marin, Stanciu și Chipciu s-au agitat mult, dar au realizat prea puțiun pentru un punct în Suedia.
9. Contra a avut 9 jucători eligibili pentru naționala de tineret, dar nu i l-a luat lui Rădoi pe omul de care avea cea mai mare are nevoie. Fundașul stânga Florin Ștefan este mai puternic și mai inspirat decât Bancu, folosit pe un post nepotrivit pentru calitățile lui.
10. Tătărușanu ne-a salvat într-un final de meci, în care Contra a aruncat în luptă tot ce a avut pentru o ofensivă totală.
11. Multe felicitări pentru miile de români care au încălzit atmosfera pe Friends Arena. Naționala României trăiește mai ales prin fanii ei!