Teatrul Viselor! Ce loc poate fi mai potrivit pentru un meci de o asemenea anvergură, Manchester United – Barcelona? Este o încleștare a titanilor din fotbalul mondial, două echipe care au reușit să monopolizeze, fiecare în felul ei, atenția fanilor din toată lume. Și totuși există o legătură între cele două mari echipe. Manchester United a revenit în prim planul fotbalului mondial cu Sir Alex Ferguson pe bancă, în anii 90, cu o echipă construită în jurul fotbaliștilor crescuți de ea. La fel, și Barcelona este o forță datorită extraordinarei academii La Masia.
Cel mai bun exemplu a strălucirii acestei partide este că ultimele două meciuri directe s-au jucat în finala Champions League. În 2009, Barca lui Messi s-a impus cu 2-0 la Roma, iar argentinianul a marcat un gol cu capul despre care chiar el spune că este cel mai frumos al carierei.

În 2011, catalanii au repetat evoluția excelentă și s-a impus cu 3-1. Messi a fost din printre marcatori pe legendarul Wembley din Londra. A fost al patrulea și penultimul trofeu Champions League cucerit de Barcelona.

Acum, Manchester United condusă de legendarul Ole Gunnar Solskjear speră să dea lovitura așa cum a făcut-o în turul precedent cu PSG, o echipă la un nivel foarte ridicat până la dubla cu englezii. Barcelona este pentru a 14-a oară consecutiv în sferturile celei mai tari competiții din lume, dar în ultimii trei ani s-a oprit aici. Atletico, Juventus și Roma i-au aruncat pe catalanii lui Messi, Suarez și Pique în afara Europei în ultimele trei ediții.

Pe Old Trafford, va fi Pogba contra Messi, va fi Rashford contra Luis Suarez, va fi De Gea contra ter Stegen, va fi Solskjaer contra Valderde. VA FI SPECTACOL!

Pentru ca seara de miercuri să fie și mai interesantă am pregătit împreună cu The Beer Institute un pachet de 6 beri artizanale produse în România.

Avem așa, pentru fanii lui Manchester United:
Margherita by Bereta (Timisoara)
All Season by White Collar (Bucuresti)
Red Revolution by Klausen Burger (Cluj-Napoca)

Iar pentru fanii Barcelonei:
Fulg de EA by Bere a la Cluj (Cluj-Napoca)
Spicy Chocolate by Amistad (Voluntari)
Urban IPA by Urban Brewery (Sibiu)


Condițiile de participare la concurs sunt simple. Acesta poate fi câștigat de oricine dă like paginii de facebook ionalexandru.ro, dă share pe facebook acestei postări și răspunde în zona de comentarii de la postarea de pe facebook la întrebarea “Ce calități și ce defecte are Messi?”

Concursul ține până duminică la ora 21.00, iar câștigătorul, desemnat cu ajutorul random.org, va fi anunțat în dimineața zilei de luni. Premiul, un 6 pack de bere, poate fi ridicat începând cu luni ora 14 de la noul magazin The Beer Institute din Agora Floreasca, Calea Floreasca 111-113, etajul 1, BucureștiÎn principiu, concursul este adresat bucureștenilor, dar în cazul în care veți câștiga și nu vă aflați prin zonă este un prilej excelent pentru un cadou. Un iubitor de bere de calitate din București va fi foarte încântat!