Vrei să afli cum să faci pariuri live pe tenis mai bune? Vrei să îți îmbunătățești rezultatele în predicții tenis azi? Cunoști trucuri pentru a paria pe tenis live? Astăzi îți vom dezvălui 4 dintre cele mai bune strategii pentru pariuri live pe tenis.

Tenisul este unul dintre sporturile în care se realizează mai multe pariuri live, deoarece este una dintre disciplinele în care, datorită dinamicii jocului, există posibilități mai mari de a obține beneficii pe baza pronosticurilor făcute, indiferent dacă sunt pariuri pre-meci sau live.

Strategia 1: profită de bonusuri și oferte pentru a exersa

Folosește bonusurile pe care le ai la dispoziție. Când intri într-o casă de pariuri, uită-te întotdeauna la promoții, este posibil să fie vreuna interesantă. De asemenea, nu uita că practic toate casele oferă bonusuri de bun venit, așa că, din când în când, poate fi interesant să te înregistrezi la o casă nouă și să primești bonusul de bun venit pentru a paria mai mult și pentru a a avea parte de mai multe beneficii.

Folosește diferite bonusuri și pariuri sau promoții gratuite pe care casa de pariuri ți le oferă, nu numai fiindcă te pot ajuta să câștigi mai mult, ci fiindcă poți reduce la minimum pierderile. Recomandarea noastră dacă ești începător este să te înregistrezi la mai multe case de pariuri. Încearcă să faci pariuri live simple pentru a vedea cum le gestionezi pe fiecare, pe care preferi să pariezi, utilizând mereu bonusuri și pariuri gratis. Funcționarea pieței live este diferită de alte piețe și rapiditatea deciziei este mai importantă decât analiza detaliată. Apoi, ar fi bine să exersezi, folosind, dacă este posibil, pariurile gratuite oferite de casele de pariuri. Pentru a paria trebuie să înveți să pariezi. Iar pentru a paria live, trebuie să înveți să plasezi pariuri, cât mai multe pariuri live.

Strategia 2: când ambii jucători pot câștiga meciul

O cotă de 1,9  poate apărea într-un meci în care casa le oferă aceleași șanse de câștig ambilor jucători. Acest lucru nu este atât de frecvent și cota nu ar fi exact 2,0, deoarece diferența de 0,10 ar fi marja cu care joacă casa. Nu uita că utilizarea bonusurilor și pariurilor gratuite „neutralizează” avantajele casei, deoarece nu vei juca cu banii tăi. În mod logic, pentru a paria pe tenis live, trebuie să urmărești jocul și să aștepți ca unul din jucători să facă break.

Break-ul trebuie să se producă în primele patru jocuri ale setului, deoarece, dacă apare mai târziu, șansele se schimbă foarte mult. Când break-ul are loc la momentul potrivit, pariul tău ar trebui să fie pentru jucătorul care face break. Îl vei face având încredere că, deoarece cei doi jucători se aseamănă, jucătorul tău va face break. În această strategie, întrucât consideri că probabilitatea de a câștiga ambii jucători este foarte similară (50% -50%), în momentul în care jucătorul face break, vei închide pariul, pariind pe celălalt jucător. Aceasta ar fi o strategie în care ai plasa un fel de surebet (pariu sigur), uitând de cine câștigă, pentru că pleci de la premisa că ambii jucători sunt la fel de buni.

Strategia 3: un jucător îl strivește pe celălalt în primul set

În tenis, se consideră că un jucător zdrovește adversarul atunci când câștigă primul joc cu un scor de 6-0 sau un 6-1. În cazurile în care acest lucru se întâmplă, este timpul să folosești această strategie.

În momentul în care unul dintre jucători pierde la o diferență mare, este de obicei un moment bun pentru a face un pariu live. Dar, deoarece ambii au fost considerați la fel de buni, este foarte probabil ca jucătorul care pierde  să se remonteze în setul doi și jucătorul care câștigă să încetinească ritmul puțin. Aceasta este o strategie foarte obișnuită în pariurile live în tenis. În situații de genul acesta poți obține cote foarte bune.

Strategia 4: jucătorul care câștigă schimbă strategia

În tenis se obișnuiește adesea să se joace cu două strategii de bază. Există jucătorii – sau meciuri – în care jucătorul încearcă să joace de pe linia de fund și să forțeze puncte lungi și există jucători sau jocuri, unde jucătorul urcă mult la fileu, iar punctele sunt mai scurte, totul merge mai repede.  În această strategie vom vedea dacă jucătorii riscă mai mult cu al doilea serviciu sau încearcă să dea lovituri în cross, chiar și când aleargă. Aceste tendințe indică clar că ceva se schimbă în strategia jucătorului. Dacă un jucător pierde, este foarte normal să încerce să-și schimbe tactica pentru a vedea dacă își revine, dar dacă câștigă, nu este normal să-și schimbe strategia. Dacă se întâmplă acest lucru, poate fi un indiciu că jucătorul „ascunde” ceva: oboseală excesivă, frică de accidentare etc.

Aceste strategii pe care le-am prezentat astăzi sunt destul de simple de urmat. Așadar, mult succes la pariuri!