Sunt născut la Ploiești și legenda (mama mea) spune că atunci când intram pe terenul de fotbal comentam în timp ce jucam, de la 7-8 ani! Am crescut cu Balaci, Camataru, Lacatus, Hagi, Lupu, Raducioiu, Sabau (opriti-mă…îmi dau lacrimile!!!) și aș vrea ca și băieții mei să poată să zică măcar vreo două-trei nume peste 30 de ani.
După o Facultate de Drept terminată, am primit oferta care mi-a schimbat viața. Puteam fi notar (lucrasem aproape doi ani într-un notariat în timpul facultații) sau avocat (era mai comod și mai puțin costisitor), dar Octavian Țopa avea alte planuri pentru mine. Într-o zi de 13 (cu noroc pentru mine) ianuarie mi-a pus un telefon in mână și mi-a zis „Află și tu o știre de la Dinamo”. Au fost ani foarte frumoși la B1TV în care alături de alți doi tineri pasionați și entuziaști: Silviu Tudor Samuila și Radu Abramescu (unul mai pasionat și altul mai entuziast, nu dau nume) am alergat prin ploaie, frig, noroaie sau caniculă după subiecte. Ne intreba șefu’ pe oricare dintre noi „Când iți iei liber?” și minteam că am avut deja în acea săptămână. Ne plăcea al dracului de mult la redacție și mai ales pe teren, pentru că eu n-am fost niciodată la muncă în viața mea.
 In 2 ianuarie 2002 am comentat primul meu meci: un Manchester United – Newcastle 3-1 la B1TV. În prima repriză am vorbit din inerție, iar în pauză nici nu-mi aduceam aminte vreun cuvânt. În a doua repriză, am înțeles că asta e vocația mea și m-am simțit ca peștele în apă. Între timp s-au jucat 28 de Manchester United – Newcastle și peste mine au trecut 15 ani superbi. Am comentat meciuri din 11 campionate (din Turcia in Anglia și din Germania în Arabia Saudita) la trei posturi de televiziune, șase finale de Cupe europene și cinci finale de Cupa României, dar nimic nu se compară cu experiența de la Euro 2016, unde am comentat 11 meciuri.
 Am mai fost la microfon de-a lungul anilor cu tot sufletul la meciuri de handbal, tenis, baschet, hochei și box.
Mi-a plăcut intotdeauna expresia celebră a lui Michael Jordan: „Nu sunt in competiție cu nimeni, dar mereu sunt în competiție cu mine”.
Sportul mi-a oferit emoție, dragoste, pasiune, împlinire și o energie fenomenală!Inline image